Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Vakantiehuis in Benidorm

Locatie van Benidorm

Sinds na de barbaarse plunderingen van 1956 en de Spaanse Burgeroorlog, begint de gemeenteraad met de ontwikkeling van de stad met als doel een toeristencentrum te creëren. Benidorm is altijd actueel gebleven. Een complete stad die zich ontpopt heeft tot hét toeristencentrum bij uitstek; niet alleen van de Costa Blanca of Spanje, maar ook van Europa.

Landschap en omgeving van Benidorm

Een van de attracties van Benidorm zijn de hoge wolkenkrabbers die er om vragen overtroffen te worden. Benidorm is de stad met de meeste wolkenkrabbers per inwoner, waaronder het hoogste hotel in Spanje, Hotel Bali III. Op dit moment wordt de hoogste residentieële flat van europa, el "I'ntempo", van 200m hoogte, gebouwd.

Maar Benidorm is meer dan alleen wolkenkrabbers, u ontdekt op elke hoek haar schoonheid die gebaseerd is op het verblijf van grote culturen die hun sporen hebben achter gelaten. i; De "Torre Punta del Cavall" gelegen in het natuurpark Sierra Helada, de "Tossal de la Cala" trefpunt voor de handel en aanleghaven sinds vele honderden jaren. De "Iglesia de San Jaime y Santa Ana" gebouwd bovenop de heuvel Canfali in het oude stadje, nadat men de beschermheilige van Benidorm gevonden had: La Virgin del Sufragio.

Te doen in Benidorm

Een stad vol verrassingen waar dag en nacht geleefd wordt en die de toeristen een uitgebreide keuze aan mogelijkheden biedt: ontspanning, accommodaties, barretjes, restaurantjes, cultuur, feest... Een plek voor de reiziger om te genieten.

De themaparken: Terra Mítica, Aqualandia en Mundomar, én de natuur zorgen voor ontspanning voor het hele gezin. Haar gevariëerde en lekkere rijstgerechten geven energie om het nachtleven in te duiken. Fantastische shows worden vertoond in het Cabaret Palace. Benidorm heeft aan groot aantal pubs en discoteken langs haar uitgestrekte boulevard, waar de meest diverse smaken en nationaliteiten samen komen.

Klimaat in Benidorm

Dankzij de geografische ligging en de 4 bergketens: Puig Campana – Sierra Helada – Sierra Cortina en Tossal de la Cala; -die de stad omringen en beschermen tegen harde wind- heeft Benidorm het hele jaar door het mooiste europese middellandse zee klimaat, en daardoor kunnen we genieten van haar grootste attractie, de zandstranden van Levante, Poniente y Mal Pas, goed verzorgd en het hele jaar door goed onderhouden om de "banderas azules" (blauwe vlaggen) te behouden, die ze sinds 1987 ieder jaar door de europese gemeenschap sinds 1987 toegewezen krijgen.

Stranden van Benidorm

De "Playa Levante" strekt zich uit vanaf het oude stadsgedeelte tot aan de "Sierra Helada" en "Rincón de Loix". Hier bevinden zich het grootste aantal badgasten.,Het "Poniente strand" strekt zich uit vanaf het oude centrum tot aan het er naast gelegen strand "Cala de Finestrat". Beide bieden de mogelijkheid voor watersport, zoals waterscooter, parapenting, waterski, windsurf, duiken en boottochten.

Het historische centrum bevindt zich rondom "la punta Canfali". Hier bevindt zich het meest karakteristieke beeld van Benidorm. De witte stenen balustrades en het uitzichtpunt "Punta de Canfali" dat diende ter verdediging tegen Algerijnen en Berbers in de XIVe, XVe y XVIe eeuw. Vandaag de dag kunt u daar op "Balcon del Mediterráneo" van een aangename wandeling genieten.

Een selectie van 1 Vakantiehuis in Benidorm

De gevonden vakantiehuizen in Benidorm zijn doorgaans direct online te boeken, maar als u meer tijd nodig heeft om te beslissen kunt u ook een optie nemen. Dit houdt in dat wij de accommodatie gratis 3 dagen voor u vast houden.

Show filters in
Bond Villa, Moderne en luxe villa in Benidorm, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 8 personen.....
+
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies

Villa


Benidorm,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Moderne en luxe villa in Benidorm, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 8 personen...
Prijs  per dag Vanaf:
€ 750
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies

Een selectie van 1 Vakantiehuis in Benidorm

De gevonden vakantiehuizen in Benidorm zijn doorgaans direct online te boeken, maar als u meer tijd nodig heeft om te beslissen kunt u ook een optie nemen. Dit houdt in dat wij de accommodatie gratis 3 dagen voor u vast houden.

Villa Rent BV
Willem Alexanderweg 77 B
3945 CH Cothen, Nederland
(+31) 343794500


Reception Office:
Casa Bonita Marina Baixa S.L. EGVT 549
Serra del Reclot 41
03530 La Nucia, Alicante, Spanje
Tel: (+34) 965873871
info@villaaltea.com

www.villaaltea.com
Social Media
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Online Booking System Powered by i-rent.net