Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Vakantiehuis in Villajoyosa

Locatie van Villajoyosa

Ten zuiden van de Marina Baja bevindt zich een kustgebied dat omgeven wordt door hoge bergen die het omsluiten zonder in te boeten aan warmte en mediterraan licht. De in vrolijke en temperamentvolle kleuren geverfde gevels van de huizen in de buurt van de haven, zodat de zeelui hun huis al vanaf grote afstand konden onderscheiden, die daarmee de naam eer aan doen van het christelijke stadje "la Vila Joiosa" of wel "de vrolijke Stad", en vormen voor de gemeente op dit moment een visuele uitnodiging en een toeristische aantrekkingskracht om naar terug te keren.

Algemene informatie over Villajoyosa

Aan de charme van het kleurenspel van het vissersdorp voegen we de voortdurende activiteiten in de visserij toe met o.a. de veiling in de namiddag en een bezoek aan het ommuurde hart van de oude stad die tot in iedere hoek doordrongen is met zijn geschiedenis, en daarbij de bezoeker door de indeling van de straten terugbrengt in de tijd. Ontdek de uitkijktorens op de diverse hoeken van de stad die een belangrijke functie vervulden binnen de vesting en die waarschuwden tegen aanvallen van de berbers: la Torre del Aguilo, Torre de d'Alt, Torre de Hércules, Torre del Charco, Torre de la Cruz, Torre de la Torreta, Torre Simeón en zeer zeker het gedenkteken van de Torre San Jose.

Stranden in Villajoyosa

Villajoyosa beschikt over 3,5 km kustlijn waar u kunt genieten van prachtige stranden, rustig kristalhelder water en fijn zand, waar u kunt leren windsurfen en zeilen in een van de twee kleinere baaitjes met zand- en gravelstranden. Andere rotsachtig stranden vormen het ideale scenario om in alle rust te duiken. En dan is er ook nog parallel aan de boulevard La Playa Centro, waar u met de hele familie kunt genieten van een uitgebreid aanbod van diensten, spel- en sportmogelijkheden. Maar bovenal om hier de grootste feesten van de Moros en Cristianos te beleven. Deze zijn in 2003 uitgeroepen tot Internationaal toeristische belang.

Tradities van Villajoyosa

Door middel van de Moros y Cristianos, herdenkt "La Vila" een van de belangrijkste aanvallen van de piraten die afgeslagen werd door de inwoners van het dorp. Deze reconstructie vindt plaats op de stranden door middel van de zeeslag en de landing op de "Playa del centro".

Gastronomie van Villajoyosa

Ten slotte benadrukken we de voortreffelijke gastronomie van Vilaljoyosa die gepresenteerd wordt tijdens de "Muestra de Cocina Marinera" waar de beste plaatselijke restaurants aan deel nemen en zich inzetten voor de traditionele visgerechten, waaronder visbouillon, ingezouten vis, de tonijn en ook mojama (gedroogde vis). Laat ons vooral niet de zoetigheden van Villajoyosa vergeten, die geboden worden door de chocoladefabrieken van Valor.

Een selectie van 1 Vakantiehuis in Villajoyosa

De gevonden vakantiehuizen in Villajoyosa zijn doorgaans direct online te boeken, maar als u meer tijd nodig heeft om te beslissen kunt u ook een optie nemen. Dit houdt in dat wij de accommodatie gratis 3 dagen voor u vast houden.

Show filters in
Alphy Beach Appartment, Prachtig en comfortabel appartement in Villajoyosa, aan de Costa Blanca, Spanje  met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen.....
+
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies

Appartement


Villajoyosa,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Prachtig en comfortabel appartement in Villajoyosa, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen...
Prijs  per dag Vanaf:
€ 99
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies

Een selectie van 1 Vakantiehuis in Villajoyosa

De gevonden vakantiehuizen in Villajoyosa zijn doorgaans direct online te boeken, maar als u meer tijd nodig heeft om te beslissen kunt u ook een optie nemen. Dit houdt in dat wij de accommodatie gratis 3 dagen voor u vast houden.

Villa Rent BV
Willem Alexanderweg 77 B
3945 CH Cothen, Nederland
(+31) 343794500


Reception Office:
Casa Bonita Marina Baixa S.L. EGVT 549
Serra del Reclot 41
03530 La Nucia, Alicante, Spanje
Tel: (+34) 965873871
info@villaaltea.com

www.villaaltea.com
Social Media
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Online Booking System Powered by i-rent.net