Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Villaaltea Wie zijn wij?

>

VillaAltea

Op de website van VILLAALTEA vindt u een selectie van prachtige vakantiehuizen met privé zwembad en een aantal luxe appartementen met privé of gemeenschappelijk zwembad. De vakantievilla's liggen in de Costa Blanca, Spanje; ten zuiden van Valencia en ten noorden van Alicante; Het klimaat, met haar 320 dagen zon per jaar en de prachtige omgeving bieden u volop de mogelijkheid om te genieten van zon,zee-en strand ; Tijd voor uw familie en vrienden én tijd om te ontspannen,te sporten en lekker te eten.

In de loop der jaren hebben wij villa’s en appartementen geselecteerd die voldoen aan de door ons gestelde criteria. De villa’s zijn compleet ingericht en comfortabel, hebben een mooie ligging en een privé zwembad. De villa’s kunnen zowel in de winter als in de zomer gehuurd worden.

Op de site ziet u villa´s, bungalows en appartementen in de omgeving van Altea, Albir, la Nucia, Moraira en Benissa. Daarnaast ziet u de diverse sport-en ontspanningsmogelijkheden in de omgeving.

Villa Rent Inc. is de naam van het bedrijf die wij gebruiken voor de verhuur. Casa Bonita S.L. is de naam van het bedrijf dat voor afhandeling en service zorgt als u in Spanje aankomt. Onze medewerksters kunnen u in alle talen te woord staan. Daarnaast houdt Casa Bonita S.L zich bezig met schoonmaak en onderhoud van de villa's.

U zult er vast in slagen op onze site een heerlijke vakantievilla of appartement te vinden. Wij zijn zowel bereikbaar per email of per telefoon en helpen u graag om van uw vakantie een succes te maken! 

Wij helpen u graag!"its time to relax!"


See you soon!

Contact us


[+]
Villa Rent BV
Willem Alexanderweg 77 B
3945 CH Cothen, Nederland
(+31) 343794500


Reception Office:
Casa Bonita Marina Baixa S.L. EGVT 549
Serra del Reclot 41
03530 La Nucia, Alicante, Spanje
Tel: (+34) 965873871
info@villaaltea.com

www.villaaltea.com
Social Media
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Online Booking System Powered by i-rent.net